Een kwispelend webinar

7 manieren om het dierenartsenbezoek aangenamer te maken

Hosted by
Sedrick Vangronsveld

Broadcast has ended. You may watch the replay!

September
23
Thursday
September 23rd
20:30 CEST

Wat jij leert:

Een voorbereide hond is er twee waard

Het dierenartsenbezoek kan heel angstaanjagend zijn. Door te leren hoe je jouw hond kan voorbereiden, vindt hij al die handelingen zo eng niet en gaan jullie beide met een geruster hart naar de dierenarts.

Angst voor de dierenarts belet een goede zorg

Angst voor de dierenarts die niet wordt aangepakt, kan steeds erger worden tot het punt dat de dierenarts jouw hond niet meer kan onderzoeken. Dat belet een goede zorg en maakt het gebruik van sedatieven noodzakelijk.

Leer jouw hond correct hanteren

Jouw hond correct hanteren maakt een wereld van verschil in stressreductie EN veiligheid voor jou en het diergeneeskundig personeel.

Stressreductie

Er zijn heel wat dingen die je kan doen, die voorkomen dat jouw hond zijn emmertje overloopt. Zo kan je beide met een geruster hart de consultatie binnenstappen.

about

Over Sedrick Vangronsveld


Sedrick is een echte 'dog geek'. Hij heeft 12+ jaar ervaring als dierenartsassistent. Hij is gediplomeerd hondengedragstherapeut en blogger bij Kwispeltherapie, hij is ook stichtend lid en voorzitter van VZW Vereniging voor Diergedragsprofessionals


Hij gelooft dat alle honden een leven met zo weinig mogelijk stress en angst verdienen. Daarom helpt hij hondeneigenaren van angstige honden op een toegankelijke manier van bezorgd en gestresseerd naar relaxed te gaan.


Zijn aanpak is humaan en gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Hij combineert jaren praktische ervaring met enkele van de meest gerespecteerde certificaten in het vakgebied.


Met zijn uitgebreide ervaring als dierenartsassistent gecombineerd met zijn kennis over hondengedrag, is hij de aangewezen persoon om dit webinar te geven!

September
23
Thursday
September 23rd
20:30 CEST